Ceny brutto.
SERWOWANE MENU OBIADOWE | 130 zł/os ~ 3 godz.
- Zupa – 1 do wyboru
- rosół z makaronem i kawałkami kurczaka
- zupa podgrzybkowa
- krem z pieczonych pietruszek z grissini
- prowansalska zupa rybna z pieczonym łososiem i owocami morza
- Dania główne + dodatki – 1 porcja mięsa do wyboru na osobę
- POLECAMY – faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- z pieczarkami i serem w sosie kaparowym,
- ze szpinakiem w sosie borowikowym,
- z krewetkami w sonie nduja z mulami,
- z mango w sosie kokosowym
- klasyczny kotlet de’volaille
- łosoś w pesto bazyliowym na sosie nduja z mulami
- polędwiczki słodko-pikantne w sosie chili na kaszy kuskus
- zrazy wołowe zawijane z sosem własnym
- dorsz zapiekany z warzywami w sosie porowo – żurawinowym
- pieczonka golonka w piwie i pomidorach
- pierś z kaczki na selerze z imbirem i miodem w sosie tymiankowym
- wątróbka drobiowa z jabłkiem i cebulą w sosie miodowo – musztardowym
- POLECAMY – faszerowana pierś z kurczaka z pieca w różnych odsłonach:
- Dodatki do dań – surówki, jarzynki, ziemniaki, frytki, itp.
Napoje gorące (kawa, herbata), woda z cytryną – BEZ OGRANICZEŃ
- Dodatkowa porcja mięsa – 40zł / porcję
- Przystawka – 24zł / porcję:
- terina z carpaccio z łososia gravlax z serkiem chrzanowym
- szyjki rakowe marynowane w limonce i świeżej kolendrze
- Przystawka – 24zł / porcję:
MENU PRZEKĄSEK po menu obiadowym – 3 por./os. | 58 zł | ~ 5 godz. (cena regularna 72zł)
- Do wyboru 4 – 7 rodzajów, podane na paterach
- rolada z boczku z suszonymi pomidorami
- schab ze śliwką i bekonem
- rolada z kurczaka z mango i wiórkami kokosowymi
- pierś z gruszką i błękitnym serem
- filet z pstrąga w sosie remoulade / w auszpiku
- łosoś w sosie remoulade / w auszpiku
- tatar z dodatkami
- kaczka faszerowana z żurawiną i bakaliami
- pieczony rostbef z musem truflowym
- mini wrapy w wielu smakach
- pasztet gęsi z wiśniami
- deski swojskich wędzonek i serów
- śledzie w różnych odsłonach (w wiśniach, w pigwie, w oleju)
- szaszłyki (wegańskie, z kurczakiem, z krewetkami, z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi)
- sałatki koktajlowe, domowe (wędzony kurczak z fetą, z mozzarellą i pomidorami koktajlowymi, ziemniaczana z serem cheddar, z marynowanym burakiem i fetą, jarzynowa)
- zimne nóżki, tymbaliki rybne / drobiowe
- Dodatkowa przekąska – 24 zł
- Przekąski zimne BEZ OGRANICZEŃ – 120zł na osobę
KOLACJA NA GORĄCO | ~ ok 7 godz. :
- cena 30 zł (cena regularna 36zł)
- strogonow drobiowy, wegetariański
- żurek staropolski
- barszcz z pasztecikiem
- flaki wołowe
- włoska zupa ziemniaczana z prosciutto
- cena 50 zł (cena regularna 60zł)
- zapiekany kociołek z kurczakiem i warzywami
- strogonow wołowy
- rostbef pieczony po angielsku serwowany z sosem i pieczonymi patatkami
- schab pieczony z kością, serwowany z kopytkami, sosem własnym i karmelizowaną cebulką
- szynka płonąca z kaszą i bakaliami oraz zimnymi sosami
PAKIETY NAPOJÓW BEZ OGRANICZEŃ:
- soki 100% oraz napoje gazowane – 40 zł na osobę
- napoje zakupione poza lokalem – 26 zł na osobę
PAKIETY DESEROWE:
- Bufet słodki (donuty, pana cotta, mini pączki z budyniem, galaretki, babeczki czekoladowe) – 38 zł na osobę
- Tort (smak oraz napis do wyboru, min. 10 osób) – 24 zł na osobę
- Ciasto, tort zakupione poza lokalem – opłata serwisowa – 20 zł na osobę
DOPŁATY OPCJONALNE POZOSTAŁE
- Wódka 0,5l w specjalnej cenie – 65zł (cena regularna 95zł)
- Wino domu 0,75l w specjalnej cenie – 70zł (cena regularna 100zł)
- Wino musujące 0,75l.: standard – 70zł; Prosecco / Cava – 120zł
- Alkohol zakupiony poza lokalem; opłata serwisowa – 35zł / os
- Bufet alkoholi BEZ OGRANICZEŃ (Finlandia, wino, piwo, Grant’s / Ballantine’s) – 156zł / os
- Nagłośnienie dla mówcy – 100zł | Projektor / ekran – 150zł
DODATKOWE INFORMACJE:
Podczas imprez tanecznych karta wstępu: piątek – 15 zł, w sobotę – 20 zł.
W czasie imprez tanecznych (piątek/sobota) dzieci zapraszamy maksymalnie do godz. 20.00
Dzieci: do lat 4 = gratis, do 10 lat = 50% ceny, powyżej 10 lat = 100% ceny.
W związku z trudną do przewidzenia inflacją ceny mogą ulec zmianie.
Ceny brutto.